Oh my goodness y’all look at this– the boxwoods have been moved, and now there is an EXIT to the circular driveway!

Just to recap: here is the before layout and the after:

before

after

 

SO COOL!  The shape is actually taking place!  We weren’t home when the crew actually picked up and moved the boxwoods (it was pretty loud for baby ears) but what an awesome thing to see.  And then– they started to put the gravel down.  (!!!!)

You can see how the entrance now has a boxwood by the left column, and how the gravel is going all the way around!

Upon closer inspection though you can tell there is still a lot of grading to be done.

Here is the view from the front porch looking out:

Here’s a video I took on my phone (this may not work, but if it does, cool): IMG_0666

I am totally in love with how this transforms the entrance of the house.  I will share the final “AFTER” next blog post!  Get excited.  🙂